Flavour Town

Flavourtown is de geschikte locatie voor al uw feesten en meer! Denk hier aan trouwfeesten, verjaardagsfeesten, babyshowers en workshops. Wij denken ook graag met u mee over de mogelijkheden en beschikken hiervoor over een team die hierin gespecialiseerd is.

Bekijk de mogelijkheden

4 heerlijke keukens

Meetings & Evenementen

Boordevol arrangementen

Catering feest Amsterdam

Flavourtown verzorgt catering tijdens uw feest in Amsterdam. U kiest bij ons uit verschillende varianten, zoals een bruncharrangement, Japanse specialiteiten en een hapjesarrangement. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem telefonisch contact met ons op en ontvang een voorstel op maat.

Wat voor catering wilt u op uw feest in Amsterdam?

Wij serveren gerechten uit de Japanse, Chinese, Amerikaanse én Surinaamse keuken. Voorbeelden van catering die wij voor uw feest in Amsterdam kunnen verzorgen:

  • Buffetarrangementen, zoals een Chinees, Japans en Amerikaanse menu
  • Lunch- of bruncharrangement
  • Barbecuebuffet
  • Hapjesarrangement van 1 tot 4 ronden

Catering in een speciaal thema

Van trouwfeesten tot aan verjaardagsfeesten en van babyshowers tot aan personeelsfeesten, voor allerlei gelegenheden verzorgen wij de catering in Amsterdam. Moet uw catering aan een speciaal thema voldoen of zijn er dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten, zodat we hiervoor de juiste voorbereidingen voor kunnen treffen.

Kom langs bij Flavourtown

Wilt u onze sfeervolle area’s graag zelf bezichtigen voordat u uw evenement bij ons organiseert? Wij heten u voor een nadere kennismaking graag welkom op de eerste verdieping in het complex van World of Food. Heeft u voorafgaand vragen of spreekt u uw catering liever telefonisch door? In beide gevallen bereikt u ons door te bellen naar 06 857 770 07.

Vind ons!

Develstein 100d
1102 AK Amsterdam-Zuidoost
In het complex van World of Food, 1e etage
T: +31 (0)6 857 770 07
E: info@flavourtown.nl