Flavour Town

Flavourtown is de geschikte locatie voor al uw feesten en meer! Denk hier aan trouwfeesten, verjaardagsfeesten, babyshowers en workshops. Wij denken ook graag met u mee over de mogelijkheden en beschikken hiervoor over een team die hierin gespecialiseerd is.

Bekijk de mogelijkheden

4 heerlijke keukens

Meetings & Evenementen

Boordevol arrangementen

Home » Familiebijeenkomsten

Familiebijeenkomsten

Een geschikte locatie voor familiebijeenkomsten

Wilt u een zaal huren voor een groot jubileumfeest voor familie? Of bent u de organisator van de jaarlijkse familiedag? In beide gevallen biedt Flavourtown u de geschikte oplossing wat betreft zaalverhuur. Ons team is gespecialiseerd in het verzorgen van de leukste feesten en meer en wij denken dan ook graag met u mee over de mogelijkheden.

Van alle gemakken voorzien

Wij vinden het belangrijk dat alles naar uw wens is en dat u van alle gemakken bent voorzien. Zo zijn de volgende voorzieningen bij zaalverhuur inbegrepen: kleine, grote en bar tafels, comfortabele stoelen, krukken en loungebanken en 40 zitplaatsen op het terras. Deze voorzieningen kunnen wij in verschillende opstellingen plaatsen. Samen bekijken we welke opstelling het meest geschikt is. Andere opstellingen naar eigen idee zijn natuurlijk ook mogelijk.

Veel mogelijkheden op het gebied van catering

Eten speelt een steeds grotere rol op evenementen en feesten. Het brengt mensen samen en combineert het noodzakelijke met het aangename. U heeft bij ons de keuze uit verschillende arrangementen die bestaan uit de lekkerste gerechten uit de Japanse, Chinese, Amerikaanse én Surinaamse keuken. Dus voor ieder wat wils! Wij hebben ook een ruime keuze aan drankjes, wijnen, cocktails en heerlijke desserts.

Vind ons!

Develstein 100d
1102 AK Amsterdam-Zuidoost
In het complex van World of Food, 1e etage
T: +31 (0)6 857 770 07
E: info@flavourtown.nl