Flavour Town

Flavourtown is de geschikte locatie voor al uw feesten en meer! Denk hier aan trouwfeesten, verjaardagsfeesten, babyshowers en workshops. Wij denken ook graag met u mee over de mogelijkheden en beschikken hiervoor over een team die hierin gespecialiseerd is.

Bekijk de mogelijkheden

4 heerlijke keukens

Meetings & Evenementen

Boordevol arrangementen

Goedkope zaalverhuur Amsterdam

Flavourtown biedt goedkope zaalverhuur in Amsterdam. Voor een aantrekkelijk huurtarief maakt u iedere dag van de week gebruik van onze sfeervolle area’s. Wij lichten de mogelijkheden voor uw feest, evenement of vergadering graag verder voor u toe. Wanneer wilt u gebruikmaken van onze ruimte?

Tafels en stoelen zijn bij de goedkope zaalverhuur in Amsterdam inbegrepen

Met een capaciteit van 160 personen zijn onze zalen uitstekend geschikt voor kleine en middelgrote bijeenkomsten. Bij de huurprijs zijn verschillende lage en hoge tafels en stoelen inbegrepen. Wij denken graag met u mee over de best mogelijke tafelopstelling. Uiteraard is een opstelling naar eigen idee geen enkel probleem.

Heeft u aan eten en drinken gedacht?

Een feest is pas écht compleet met de juiste hapjes en drankjes. Combineer onze goedkope zaalverhuur in Amsterdam bijvoorbeeld met Japanse, Amerikaanse, Chinese en Surinaamse catering. Zijn er speciale dieetwensen of allergieën? Geef het aan ons door en ontvang een voorstel op maat. Van een lunch tot buffet en van een hapjesarrangement tot aan snacks, de mogelijkheden zijn zeer divers.

Parkeer gratis in en rondom Flavourtown

Wij zijn zowel per auto als openbaar vervoer uitstekend te bereiken. U reist met het openbaar vervoer vanaf station ArenaA of parkeer gratis voor de deur of in de nabijgelegen parkeergarage. Heeft u van tevoren vragen over onze goedkope zaalverhuur in Amsterdam? Kom langs of bel voor meer informatie naar 06 857 770 07.

Vind ons!

Develstein 100d
1102 AK Amsterdam-Zuidoost
In het complex van World of Food, 1e etage
T: +31 (0)6 857 770 07
E: info@flavourtown.nl