Flavour Town

Flavourtown is de geschikte locatie voor al uw feesten en meer! Denk hier aan trouwfeesten, verjaardagsfeesten, babyshowers en workshops. Wij denken ook graag met u mee over de mogelijkheden en beschikken hiervoor over een team die hierin gespecialiseerd is.

Bekijk de mogelijkheden

4 heerlijke keukens

Meetings & Evenementen

Boordevol arrangementen

Home ยป Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een prachtige zaal huren als trouwlocatie

Wanneer u gaat trouwen, wilt u dat alles volledig naar wens is op de mooiste dag van uw leven. De trouwlocatie speelt hierin natuurlijk een grote rol. Flavourtown is een prachtige locatie om uw trouwfeest te vieren met vrienden en familie. Wij hebben een team dat hierin gespecialiseerd is en graag met u meedenkt over de mogelijkheden om de perfecte dag te beleven.

Perfecte ruimte voor kleine en middelgrote groepen

Flavourtown is te verdelen in 3 sfeervolle areas, die perfect zijn voor kleine tot middelgrote groepen. Totaal is er ruimte voor maximaal 160 personen. Wanneer u besluit om bij ons de zaal voor uw trouwdag te huren, zijn de volgende voorzieningen altijd inbegrepen:

  • 6 comfortabele 3-zits loungebanken
  • 16 comfortabele lederen hoge krukken
  • 80 comfortabele lederen stoelen
  • 2 lage, grote tafels
  • 4 hoge bartafels
  • 40 lage, kleine tafels
  • 40 zitplaatsen op het terras, waaronder loungestoelen en 2 hangstoelen

Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering

Eten en drinken spelen op veel evenementen en feesten een steeds grotere rol. Wij bieden u meerdere arrangementen aan om u hierin te kunnen voorzien. Van een heerlijk hapjesarrangement tot aan een uitgebreid diner van Amerikaanse, Japanse, Chinese of Surinaamse gerechten. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Vind ons!

Develstein 100d
1102 AK Amsterdam-Zuidoost
In het complex van World of Food, 1e etage
T: +31 (0)6 857 770 07
E: info@flavourtown.nl