Flavour Town

Flavourtown is de geschikte locatie voor al uw feesten en meer! Denk hier aan trouwfeesten, verjaardagsfeesten, babyshowers en workshops. Wij denken ook graag met u mee over de mogelijkheden en beschikken hiervoor over een team die hierin gespecialiseerd is.

Bekijk de mogelijkheden

Vrijgezellenfeest Amsterdam

Zaalverhuur Amsterdam

Borrel Avond

Vrijgezellenfeest vrouwen Amsterdam

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amsterdam viert u bij Flavourtown. Geniet van overheerlijke gerechten op een zonovergoten terras en borrel tot in de late uurtjes na. Het is zelfs mogelijk om een van onze zalen te huren en hier in besloten kring feest te vieren.

Eten en drinken voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amsterdam

Organiseert u dit jaar een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amsterdam? In dat geval ondersteunen we u graag in zaalverhuur én verzorgen wij catering. Kies uit diverse gerechten uit de Chinese, Amerikaanse, Japanse of Surinaamse keuken. Gaat uw voorkeur uit naar borrelhapjes, een uitgebreid buffet of overheerlijke lunch?

Verschillende mogelijkheden op het gebied van zaalinrichting

Tot in de late uurtjes doorfeesten? Dat kan door een van onze zalen te huren. Gaat uw voorkeur uit naar een dansvloer en loungegedeelte of een lopend buffet en een zitgedeelte? Met ruimschootse ervaring in het organiseren van evenementen en feesten kunnen wij u uitstekend adviseren met betrekking tot zaalinrichting.

Bespreek het feest telefonisch door of kom langs

Wij brengen graag uw wensen in kaart omtrent het vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amsterdam. Bel hiervoor naar 06 857 770 07 of kom langs op de eerste etage in het complex van World of Food. U parkeert uw auto gratis voor de deur of in de parkeergarage.

Vind ons!

Develstein 100d
1102 AK Amsterdam-Zuidoost
In het complex van World of Food, 1e etage
T: +31 (0)6 857 770 07
E: info@flavourtown.nl