Flavour Town

Flavourtown is de geschikte locatie voor al uw feesten en meer! Denk hier aan trouwfeesten, verjaardagsfeesten, babyshowers en workshops. Wij denken ook graag met u mee over de mogelijkheden en beschikken hiervoor over een team die hierin gespecialiseerd is.

Bekijk de mogelijkheden

Zaalverhuur Amsterdam

Meetings & Evenementen

Boordevol arrangementen

Zaaltje huren Amsterdam

Staat er een feest op de planning waarvoor u een zaaltje wilt huren in Amsterdam? Met gratis parkeergelegenheid en verschillende lijndiensten vanaf treinstation Bijlmer ArenA is Flavourtown uitstekend bereikbaar. Voor hoeveel personen organiseert u een feest? Wij denken graag met u mee en komen gezamenlijk tot een passende oplossing.

Voor wat voor soort evenement wilt u een zaaltje huren in Amsterdam?

Wij hebben ruimschootse ervaring met het organiseren van onder andere babyshowers, trouwfeesten, verjaardagsfeesten en workshops. Wat voor soort evenement wilt u bij ons organiseren? Geef het aan ons door en ontvang een voorstel op maat.

Dit is bij uw zaalhuur inbegrepen

Onze drie sfeervolle area’s bieden plek voor 160 personen. Hierdoor zijn onze ruimtes uitermate geschikt voor kleine en middelgrote feesten. Als u een van onze zaaltjes gaat huren in Amsterdam, is hierbij inbegrepen:

  • 2 lage, grote tafels
  • 4 hoge bartafels
  • 6 comfortabele 3-zits loungebanken
  • 16 comfortabele lederen hoge krukken
  • 40 lage, kleine tafels
  • 40 zitplaatsen op het terras, waaronder loungestoelen en 2 hangstoelen
  • 80 comfortabele lederen stoelen

Wanneer wilt u een zaaltje huren in Amsterdam?

Wij horen graag wanneer wij onze drie sfeervolle area’s voor u ter beschikking mogen stellen. Kom langs voor een nadere kennismaking of bespreek uw evenement telefonisch. U bereikt ons vragen of het maken van een reservering via 06 857 770 07.

Vind ons!

Develstein 100d
1102 AK Amsterdam-Zuidoost
In het complex van World of Food, 1e etage
T: +31 (0)6 857 770 07
E: info@flavourtown.nl