Flavour Town

Flavourtown is de geschikte locatie voor al uw feesten en meer! Denk hier aan trouwfeesten, verjaardagsfeesten, babyshowers en workshops. Wij denken ook graag met u mee over de mogelijkheden en beschikken hiervoor over een team die hierin gespecialiseerd is.

Bekijk de mogelijkheden

4 heerlijke keukens

Meetings & Evenementen

Boordevol arrangementen

Zaalverhuur Amsterdam-Zuidoost

Zaalverhuur voor kleine en middelgrote evenementen in Amsterdam-Zuidoost

Flavourtown is hét adres voor zaalverhuur in Amsterdam-Zuidoost. Op onze moderne en veelzijdige locatie worden werk en plezier met elkaar gecombineerd. De drie sfeervolle area’s bieden plek voor 160 personen en zijn hierdoor bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote bijeenkomsten. Voor hoeveel personen organiseert u binnenkort een feest, vergadering of evenement? Wij denken graag met u mee en bieden een voorstel op maat.

Zaalverhuur met catering in Amsterdam-Zuidoost

Organiseert u binnenkort een workshop voor vrienden, een babyshower voor een vriendin, een jubileumfeest voor uw bedrijf of een andere feestelijke gelegenheid? In alle gevallen doet u er goed aan om de catering aan ons uit te besteden. Wij verzorgen graag diverse gerechten uit de Japanse, Chinese, Amerikaanse én Surinaamse keuken. Naar wat voor buffetvorm of lunch gaat uw voorkeur uit?

Van alle gemakken voorzien als u een zaal gaat huren

Van hoge bartafels tot aan loungebanken en van lederen stoelen tot aan hangstoelen op het terras, ook op het gebied van meubilair komt u niet tekort. Bekijk online alle voorzieningen die bij onze zaalverhuur in Amsterdam-Zuidoost inbegrepen zijn. Onze locatie in het echt bekijken? Kom langs en parkeer uw auto gratis voor de deur.

Vind ons!

Develstein 100d
1102 AK Amsterdam-Zuidoost
In het complex van World of Food, 1e etage
T: +31 (0)6 857 770 07
E: info@flavourtown.nl