Flavour Town

Flavourtown is de geschikte locatie voor al uw feesten en meer! Denk hier aan trouwfeesten, verjaardagsfeesten, babyshowers en workshops. Wij denken ook graag met u mee over de mogelijkheden en beschikken hiervoor over een team die hierin gespecialiseerd is.

Bekijk de mogelijkheden

Zaalverhuur Amsterdam

Meetings & Evenementen

Feestlocatie Amsterdam

Zaalverhuur Amsterdam

Voor kleine én grote evenementen is de zaalverhuur van Flavourtown in Amsterdam uitermate geschikt. In totaal is er ruimte voor maximaal 160 personen en in drie verschillende area’s hangt een relaxte sfeer. Van beamers tot aan audio en van een dj booth tot aan eten en drinken, u wordt bij ons volledig ontzorgd. Wat u kunt verwachten van onze zaalverhuur lichten wij graag verder voor u toe.

Wat is inbegrepen bij de zaalverhuur in Amsterdam?

Natuurlijk wilt u van alle gemakken voorzien zijn als het op de verhuur van een zaal aankomt. Daarom zijn de volgende voorzieningen bij onze zaalverhuur in Amsterdam inbegrepen:

  • 40 lage, kleine tafels
  • 2 lage, grote tafels
  • 4 hoge bartafels
  • 80 comfortabele lederen stoelen
  • 16 comfortabele lederen hoge krukken
  • 6 comfortabele 3-zits loungebanken
  • 40 zitplaatsen op het terras, waaronder loungestoelen en 2 hangstoelen

Kies uit verschillende opstellingen

Wist u dat er verschillende opstellingen voor uw evenement mogelijk zijn? Hierbij kunt u denken aan een diner-, schoolklas- en receptieopstelling. Wij denken graag met u mee voor de mogelijkheden op het gebied van onze zaalverhuur in Amsterdam.

Maak telefonisch een reservering

Interesse in onze zaalverhuur in Amsterdam? Maak in dat geval een reservering door te bellen naar 06 857 770 07. Ook voor vragen of meer informatie staan we u via dit telefoonnummer graag te woord.

Vind ons!

Develstein 100d
1102 AK Amsterdam-Zuidoost
In het complex van World of Food, 1e etage
T: +31 (0)6 857 770 07
E: info@flavourtown.nl